İçindekiler
Durum buğdayı irmiği
Saklama Koşulları
Serin, kuru, kokusuz ve güneş ışığından uzak bir ortamda saklayınız.
Alerjen Uyarısı
Gluten içerir.
Kullanım Talimatı
Şehriye türü makarnalar genelde çorba ve pilav yapımında kullanılır.Pişirmede aşağıdaki metotlar önerilir: Şehriyeler direkt katılabileceği gibi yağda 3-5 dk hafifçe kızartıldıktan sonra da katılabilir. Şehriyeler çorbanın pişme süresine göre ilave edilir. 1 litre çorbaya 1 fincan (60 g) şehriye, 200 g pirince 100 g şehriye ilave edilmesi önerilir.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
Tarım Kredi Tedarik ve Üretim A.Ş
İşletme Kayıt No
| Besin Değeri |
100 g / ml |
Enerji (kcal)
Yağ (g)
Doymuş Yağ (g)
Karbonhidrat (g)
Lif (g)
Tuz (g)
Şeker (g)
Protein (g)
|
1544
0
0.1
78
2
0
12
0
|
Web sitemizde yer alan ürün, fiyat, kampanya ve stok bilgileri yalnızca bilgilendirme amaçlıdır.
Teknik nedenler, yazım hataları veya güncelleme süreçlerinden kaynaklı olarak ürün ve fiyat bilgilerinde farklılıklar oluşabilir.
Şirketimiz, web sitesinde yer alan bilgilerdeki olası hatalardan veya eksikliklerden sorumlu değildir ve önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Güncel ve bağlayıcı fiyat bilgisi, yalnızca satış noktalarımızda ve/veya satış sözleşmesinde yer alan koşullarla geçerlidir.