İçindekiler
Durum Buğdayı İrmiği
Alerjen Uyarısı
Gluten içerir
Kullanım Talimatı
Tel şehriye genellikle çorba ve pilav yapımında kullanılır.
Önerilen yöntemler:
Tel şehriyeyi doğrudan kaynar suya atıp ara sıra karıştırarak 3–5 dakika pişirin.
Alternatif: Bir miktar yağda hafifçe kavurup üzerine sıcak su ekleyerek pişirin.
Çorba için 1 litre suya ~200 g tel şehriye yeterlidir.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
Tarım Kredi Tedarik ve Üretim A.S.
İşletme Kayıt No
| Besin Değeri |
100 g / ml |
Enerji (kcal)
Yağ (g)
Doymuş Yağ (g)
Karbonhidrat (g)
Lif (g)
Tuz (g)
Şeker (g)
Protein (g)
|
364
1.6
0.1
78
3
0.08
2.3
12
|
Web sitemizde yer alan ürün, fiyat, kampanya ve stok bilgileri yalnızca bilgilendirme amaçlıdır.
Teknik nedenler, yazım hataları veya güncelleme süreçlerinden kaynaklı olarak ürün ve fiyat bilgilerinde farklılıklar oluşabilir.
Şirketimiz, web sitesinde yer alan bilgilerdeki olası hatalardan veya eksikliklerden sorumlu değildir ve önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Güncel ve bağlayıcı fiyat bilgisi, yalnızca satış noktalarımızda ve/veya satış sözleşmesinde yer alan koşullarla geçerlidir.