İçindekiler
Yeraltı Kaynak Tuzu NaCl (Sodyum Klorür)
Kullanım Talimatı
Tüm yemeklerde, Tuzun kullanıldığı tüm alanlarda, Yemeklerde lezzet verici. Salamura ve Turşularda koruyucu. Kuru ortamda ağzı kapalı bir şekilde muhafaza edilmesi ve Bakanlıkça belirlenen oranda kullanılması hatırlatılır.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
Ant Tuz San.Ve Tic.Aş.
İşletme Kayıt No
Menşei
Türkiye Sivas Zara
| Besin Değeri |
100 g / ml |
Enerji (kcal)
Yağ (g)
Doymuş Yağ (g)
Karbonhidrat (g)
Lif (g)
Tuz (g)
Şeker (g)
Protein (g)
Sodyum Potasyum Kalsiyum Magnezyum Demir Çinko |
0
0
0
0
0
0
0
0
38.758 77 368 72 2.9 0.24 |
Web sitemizde yer alan ürün, fiyat, kampanya ve stok bilgileri yalnızca bilgilendirme amaçlıdır.
Teknik nedenler, yazım hataları veya güncelleme süreçlerinden kaynaklı olarak ürün ve fiyat bilgilerinde farklılıklar oluşabilir.
Şirketimiz, web sitesinde yer alan bilgilerdeki olası hatalardan veya eksikliklerden sorumlu değildir ve önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Güncel ve bağlayıcı fiyat bilgisi, yalnızca satış noktalarımızda ve/veya satış sözleşmesinde yer alan koşullarla geçerlidir.