İçindekiler
Piliç Kanat
Kullanım Talimatı
Banvit Piliç Kanat, Ucu Alınmış Kanatların Alt Ve Kısımlarından Elde Edilir. Enfes Tadıyla Damağınızı Şenlendiren Kanat, Özellikle Mangala Çok Yakışır. Baharatlı Soslarla Harmanlayıp Fırında Ya Da Izgarada Da Pişirilebilen Piliç Kanat, Çıtır Çıtır Kızarmış Dış Dokusu Ve Leziz Tadıyla Sofranızın Baş Tacı Olur.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
Banvit Bandırma Vitaminli Yem San.A.Ş
İşletme Kayıt No
Menşei
Türkiye
Web sitemizde yer alan ürün, fiyat, kampanya ve stok bilgileri yalnızca bilgilendirme amaçlıdır.
Teknik nedenler, yazım hataları veya güncelleme süreçlerinden kaynaklı olarak ürün ve fiyat bilgilerinde farklılıklar oluşabilir.
Şirketimiz, web sitesinde yer alan bilgilerdeki olası hatalardan veya eksikliklerden sorumlu değildir ve önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Güncel ve bağlayıcı fiyat bilgisi, yalnızca satış noktalarımızda ve/veya satış sözleşmesinde yer alan koşullarla geçerlidir.