İçindekiler
Süzme Çiçek Balı
Kullanım Önerisi
Bal doğal olduğundan zamanla kristalize olabilir, bu haliyle tüketilebilir. Zamanla Diastaz değeri düşer HMF değeri yükselir. Ürünün yüksek sıcaklığa maruz kalması bu değişimleri hızlandırır.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
SS 745 KOZAN BAL TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ
İşletme Kayıt No
Menşei
Türkiye
| Besin Değeri |
100 g / ml |
Enerji (kcal)
Yağ (g)
Doymuş Yağ (g)
Karbonhidrat (g)
Lif (g)
Tuz (g)
Şeker (g)
Protein (g)
|
376
20.7
11.4
35.9
1.6
54
3.6
12
|
Web sitemizde yer alan ürün, fiyat, kampanya ve stok bilgileri yalnızca bilgilendirme amaçlıdır.
Teknik nedenler, yazım hataları veya güncelleme süreçlerinden kaynaklı olarak ürün ve fiyat bilgilerinde farklılıklar oluşabilir.
Şirketimiz, web sitesinde yer alan bilgilerdeki olası hatalardan veya eksikliklerden sorumlu değildir ve önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Güncel ve bağlayıcı fiyat bilgisi, yalnızca satış noktalarımızda ve/veya satış sözleşmesinde yer alan koşullarla geçerlidir.