İçindekiler
Piliç Eti
Kullanım Talimatı
Pişirme Sırasında Merkez Sıcaklığı En Az 72ºc' Ye Ulaşmalıdır.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
Er Piliç Entegre Tavukçuluk Üretim Pazarlama Ve Ticaret A.Ş
İşletme Kayıt No
Menşei
Türkiye
| Besin Değeri |
100 g / ml |
Enerji (kcal)
Yağ (g)
Doymuş Yağ (g)
Karbonhidrat (g)
Lif (g)
Tuz (g)
Şeker (g)
Protein (g)
|
49.55
14.8
0
0
0
0
0
18.53
|
Web sitemizde yer alan ürün, fiyat, kampanya ve stok bilgileri yalnızca bilgilendirme amaçlıdır.
Teknik nedenler, yazım hataları veya güncelleme süreçlerinden kaynaklı olarak ürün ve fiyat bilgilerinde farklılıklar oluşabilir.
Şirketimiz, web sitesinde yer alan bilgilerdeki olası hatalardan veya eksikliklerden sorumlu değildir ve önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Güncel ve bağlayıcı fiyat bilgisi, yalnızca satış noktalarımızda ve/veya satış sözleşmesinde yer alan koşullarla geçerlidir.